Golflessen

Waar worden de lessen gegeven?

De lessen vinden plaats op golfbaan De Hooge Rotterdamsche. Samen met collega Jelle Tarnoczy bestier ik deze golfschool en Golfstore fittingcenter.

Golfles voor spelers van ieder niveau.

Ik geef les aan alle spelers. Dus ben je een beginner, wil je je (nieuwe) GVB halen, Golfbaanpermissie of juist je handicap verbeteren, ik zal je er zo goed mogelijk bij helpen. We bespreken samen de doelstelling en gaan er dan voor!

Baancoaching

Zonder technische aanpassingen kun je soms toch al twee of drie slagen van je handicap af krijgen. Door betere beslissingen te nemen in bepaalde baansituaties. Een andere clubkeuze rond de green, of misschien een klein tipje kunnen al genoeg zijn.

Hiervoor is een 9 holes baancoaching de ideale oplossing. We spelen samen 9 holes en tijdens de ronde maak ik van dichtbij mee hoe het toch komt dat je het op de driving range wel goed doet, maar waarom in de baan dan niet…..!  Kom je van ver? Combineer je les dan met een lunch!

We maken daarvoor in overleg een afspraak, dus mail mij als je een leuk dagarrangement wil boeken; info@raymondstoop (en dan .nl erachter)

Tip:

Kijk op de Golfschool websites voor ons complete lesprogramma. We bieden natuurlijk ook cursussen, groepslessen, clinics, thematrainingen etc aan.

Golfschool De Hooge Rotterdamsche

Lesvoorwaarden

  • Lessen dienen minimaal 48 uur van tevoren te worden afgezegd, anders wordt het lesgeld doorberekend.
  • De lessen gaan onder alle omstandigheden door.
  • Boek je een les op dezelfde dag dat deze gaat plaatsvinden, bevestig dit via een sms naar 06-18 55 11 48.
  • In series betaalde lestegoeden zijn een jaar geldig.

Je kunt zelf online de lessen bespreken via de  Online Lesagenda, bereikbaar via golfschool website in te zien . Bij de lessen is er op verzoek beschikking over videoapparatuur en swinganalyse via de computer. Via een dossier kunnen je vorderingen worden bijgehouden.

Wellicht herken  je jezelf in onderstaande voorbeelden:

  • Enthousiast over het golfspel maar nog nooit een bal geslagen?
  • Je bent al een tijdje aan het oefenen maar wil nu eindelijk eens het GVB halen
  • Misschien voel je meer potentie dan je GVB en maken we een plan hoe je op een gewenst HCP-niveau komt.

Bovenstaande situaties komen het meest voor, maar ook wanneer je slechts een paar tipjes nodig hebt, staat de swingcoach voor je klaar!

alles over je persoonlijke golfcoach