Golfboek

Zoek je een golfboek? Ik heb me eraan gewaagd één te schrijven. Na flink wat jaren lesgeven kreeg ik steeds vaker de opmerking van mijn leerlingen dat de aanwijzingen toch zo helder waren en dat ze die eigenlijk eens moesten opschrijven. Na experimenteren met lesdossiers en notitieboekjes, kwam ik tot de conclusie dat ik zelf het beste mijn visie maar eens aan het papier moest toe vertrouwen.

Een periode volgde met schrijven, foto’s maken, verbeteren, veranderen, opmaken etc. en toen was het moment daar….:   een eigen golfboek. Ik heb geprobeerd om het simpel te houden. De meeste golfboeken zijn al ingewikkeld genoeg! Juiste interpretatie van wat er op papier staat is in het geval van een golfboek natuurlijk essentieel. Daarom gaat de tekst gepaard met veel foto’s. En om jouw juiste persoonlijke golfswing te vinden, “boek” je natuurlijk een les….

Herkent u de volgende situatie? U bent aan het spelen en het gaat niet naar uw zin. Uw medespelers complimenteren u met uw mooie oefenswing en zeggen dat het daar toch echt niet aanligt. Waar waarom gaat het dan toch fout als er een bal ligt? In het hoofdstuk “mentaal” leest u hier meer over.

Dit golfboek, geschreven door Raymond Stoop, Golfprofessional van het jaar 2007, helpt u op weg door een heldere benadering van de verschillende golftechnieken. Zowel  beginnende als gevorderde spelers kunnen hun spel verbeteren door de uitleg en tips die direct in de praktijk toepasbaar zijn.
Het boek is op dit moment digitaal alleen in de Engelse versie te bestellen via Amazon.

De geprinte Nederlandse versie kun je bemachtigen door je NAW gegevens en telefoonnummer te mailen naar info@raymondstoop (en dan .nl erachter). Vervolgens ontvang je een betaalverzoek (€ 22 + € 5,95 verzendkosten) waarna het boek verstuurd wordt.

PGA voorzitter Frank Kirsten neemt het eerste exemplaar in ontvangst

De landelijke golfpers heeft het nieuws ook opgepikt.

Recensie in Golf Weekly:
“Het boek is een aanwinst, voor de verandering eens geen vertaalde instructie maar een les van een eigen Nederlandse Pro”

alles over je persoonlijke golfcoach