In de Media

Zo af en toe komt er wat bijzonders op je pad. Golf verbindt en verbroedert mensen, en kan als middel gebruikt worden om iets voor elkaar te krijgen. Daarom werk ik af en toe mee aan bijzondere projecten. Met veel plezier en voldoening.

Youtube

Er is een aantal filmpjes te vinden met mij in de hoofdrol. O.a. opgenomen voor de serie Top25 pro’s. Als je mijn naam invoert kom je er wat tegen.¬† Bijvoorbeeld:

Golfrevalidatie

Na mijn opleiding “lesgeven aan golfers met een fysieke beperking”, wilde ik ook in de praktijk actief zijn. Via de samenwerking met revalidatiecentrum Rijndam, worden revalidanten in contact gebracht met golf en kunnen daarna ook echt aan de slag op de golfbaan. Golf voor gehandicapten zit in de lift. En waarom niet?

Mijn ervaring is inmiddels dat deze groep mensen zo gedreven is om te willen leren golfen. Hun motivatie is niet: “hoe snel kan ik mijn GVB halen”, maar : “alles wat ik kan is meegenomen, en we zien wel hoever we komen”. En als het voor sommigen een nieuw levensdoel betekent, is dat natuurlijk extra dankbaar. Golf is een sport die je ondanks vele beperkingen toch nog kan (blijven) beoefenen.

Golfen met een beperking

1 arm, 1 been; geen probleem !

Stichting Opkikker

De doelstelling van deze stichting: “Het tijdens of tussen de behandeling door,¬†verzorgen van een fijne dag voor gezinnen, waarvan een kind in de leeftijd van 0 tot en met 17 jaar, in verband met een chronisch fysieke aandoening, langdurig onder behandeling is in een met de stichting samenwerkende instelling, of die door de ernst of aard van deze aandoening, uitzicht heeft op een langdurige behandeling in deze instelling.”

Toen mij de vraag werd gesteld om mee te werken aan een Opkikkerdag voor Jort en de rest van het gezin, was ik meteen enthousiast. We hebben een leuke golfochtend gehad, waarna ik als dank een “opkikker” van Jort kreeg opgespeld met de woorden: “Die kun je nergens kopen, alleen maar verdienen!”

Jort en familie leren de grip

Het felbegeerde Opkikkerspeldje als dank

Capelle Goes India

In de zomer van 2011 heeft deze organisatie het, met 26 jongeren en 6 stafleden, voor elkaar gekregen om in India een school te bouwen. Door middel van gesponsorde activiteiten en giften is het bedrag bij elkaar gekomen en hebben de betrokkenen met de voeten in de klei, in een paar weken de school gerealiseerd.

….en dat bedrag ging naar de school.

De deelnemers betaalden voor de clinic….

 

alles over je persoonlijke golfcoach